Cookie politik og Abonnementsbetingelser

Datahub til datadrevene virksomheder

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.
Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte personoplysninger.

GENERELT

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse som kunde hos AMASS datahub ApS.

SIKKERHED

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. 

FORMÅL

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

PERIODE FOR OPBEVARING

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alders segment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

INDSIGT OG KLAGER

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: brevdue@amass.dk.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

UDGIVER

Websitet ejes og publiceres af:
AMASS datahub ApS
Østre Allé 102, 3. sal, kontor A13
9000 Aalborg
Telefon: 42 80 20 63
Mail: brevdue@amass.dk

 

Abonnementsbetingelser

SPROG

Ved indgåelse af aftaler med AMASS datahub ApS accepterer kunden, at alle oplysninger fra AMASS Ap S i forbindelse med aftaleindgåelsen meddeles på dansk eller engelsk.

AMASS datahub ApS

Aftalen indgås med AMASS datahub ApS, CVR-Nr. 41286695 , Østre Allé 102, 3. sal, kontor A13, DK-9000 Aalborg, mail: brevdue@amass.dk. Tel: 42 80 20 63.

Alle priser er eksklusiv 25 % moms.

BETALING

Al betaling foregår som bankoverførsel.

FORTRYDELSESRET

Kunden har fortrydelsesret, dvs. ret til at træde tilbage fra aftalen uden begrundelse, såfremt det sker inden for 14 dage fra aftalens indgåelse. Fortrydelsen skal ske skriftligt til brevdue@AMASS.dk. AMASS datahub ApS fremsender efterfølgende kvittering for modtagelsen pr mail.

SUPPORT

På alle vores abonnementstyperne ydes der support i tidsrummet 9:00-15:00 (mandag-fredag) på telefon + 45 42 80 20 63.

VARIGHED OG OPSIGELSE

Der ingen bindinger når du indgår aftaler med AMASS datahub ApS. Alle vores abonnementer kan således opsiges med 1 måneds varsel til udgangen af en måned. Aftalen løber til den opsiges. Et abonnement kan kun opsiges skriftligt ved at sende en e-mail til  brevdue@amass.dk, eller pr. brev til AMASS datahub ApS, Østre Allé 102, 3. sal, kontor A13, DK-9000 Aalborg

Ved opsigelse af abonnementet slettes kundens data inklusiv personlige oplysninger.

VILKÅR IØVRIGT

Abonnementet og den deraf følgende tidsbegrænsede brugsret er personlig og må ikke overdrages eller på anden måde stilles til rådighed for tredjemand. Kunden er ansvarlig for, at handelsbetingelserne overholdes.

KUNDEN SOM REFERENCE

Kundens samtykke i, at AMASS datahub ApS kan anvende kunden som reference, hvilket alene vil finde sted i generelle vendinger.

ANSVAR

AMASS datahub ApS yder ingen garanti. AMASS datahub ApS begrænser sit ansvar, således at AMASS datahub ApS erstatningsansvar aldrig kan overstige det vederlag, som kunden har betalt for det pågældende abonnement. Har abonnementet haft en varighed af mere end 1 år, er erstatningsansvaret dog således beløbsmæssigt begrænset, at det maksimalt kan andrage et beløb svarende til det forudgående års abonnementsbetaling. AMASS datahub ApS bærer endvidere intet ansvar for nogen form for indirekte tab eller følgeskader, herunder men ikke begrænset til driftstab, tidstab, tab af data, tab som følge af tredjemand ydelser.

ÆNDRINGER

AMASS datahub ApS forbeholder sig retten til, til enhver tid at ændre disse handelsbetingelser.

VÆRNETING

Evt. tvister mellem kunden og AMASS datahub ApS kan alene afgøres af Retten i Aalborg, DK-9000, Danmark.

 

 

 

 

Vores samarbejdspartnere

Kontakt AMASS

Østre Allé 102
9000 Aalborg
Danmark
CVR: 41 28 66 95
+45 42 80 20 63
brevdue@amass.dk

Aktive features

Analyse oversigt
Google Ads data
Google Analytics data
Google My Business data
Google Search Console data

Kommende features

Webshop data
Facebook data
Linkedin data
Instagram data
Kundekartotekt
Planlægningsværktøj
Data oversigt
Stort help center

Kontakt AMASS

Østre Allé 102
9000 Aalborg
Danmark
CVR: 41 28 66 95
+45 42 80 20 63
brevdue@amass.dk

Aktive features

Analyse oversigt
Google Ads data
Google Analytics data
Google My Business data
Google Search Console data

Kommende features

Webshop data
Facebook data
Linkedin data
Instagram data
Kundekartotekt
Planlægningsværktøj
Data oversigt
Stort help center